Kennismaken

Mijn naam is Caroline Zwanenburg-van Haarlem en ik ben gespecialiseerd verpleegkundige en consulent seksuele gezondheid. Ik leef en werk vanuit de holistische visie waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de specialistische gezondheidszorg, heb ik van 2014-2015 een opleiding gevolgd bij Care for Women als verpleegkundig specialist vrouwengezondheid.

In 2016 heb ik de opleiding Hormoonfactor trainer afgerond aan de Sonnevelt academie.

Mijn ervaring is dat er in de medische wereld te weinig tijd wordt vrijgemaakt voor vrouwen met hormonale klachten. Een regulier medisch consult is vaak niet genoeg om alle vragen aan bod te laten komen.

Als Care for Women specialiste en hormoonfactor trainer kan ik mijn opgedane levenservaring en kennis combineren. Ik streef naar kwaliteit van zorg, een natuurlijke oplossing voor alle specifieke hormoongerelateerde klachten en oprechte aandacht. De adviezen zijn altijd op maat en doorgaans ervaren vrouwen duidelijk verbeteringen na een paar consulten. Tussen de consulten door kun je altijd bij mij terecht met vragen. Vrouwengezondheid Zuidplas is een laagdrempelige voorziening voor vrouwen, je kunt er terecht met al je vragen en klachten over gezondheid.

Ik ben getrouwd en ben moeder van drie volwassen zonen en twee dochters.

Je bent van harte welkom!