Routebeschrijving

Bereikbaarheid van de praktijk in Zevenhuizen:

De praktijkingang is achter de woning aan het Fijanerf, welke te bereiken is vanaf de Dorpsstraat.

Een routebeschrijving en een overzichtskaart vind je hieronder.

Indien je met de auto komt dan is er overdag voldoende parkeergelegenheid in het Fijanerf. [A: op de overzichtskaart]. Als je een afspraak hebt in de avond dan kun je bij voorkeur de auto parkeren bij de Hotel Vosbrug [B .op de overzichtskaart.]

Routebeschrijving vanuit Rotterdam, Gouda en Moordrecht.

Vanaf de A20 neem je de afslag 17 richting Nieuwerkerk aan de IJssel, rechts afslaan richting N219/Zevenhuizen. Je bent dan op de Zuidplasweg en er volgen twee rotondes, op de eerste ga je rechtdoor richting N219/Zevenhuizen, op de tweede rotonde neem je de derde afslag richting Zevenhuizen, de Zuidplasweg vervolgen. Je komt op een kruispunt en gaat links af richting centrum van het dorp [Noordelijke Dwarsweg]. Je gaat de Hotel Vos brug over en na ongeveer 50 meter naar links de Dorpsstraat in. Na weer 50 meter naar links het Fijanerf inrijden. Je vindt de praktijk links aan het eind van het erf.

Routebeschrijving vanuit Zoetermeer, Den Haag en Utrecht.

Vanaf de A12 neem je de afslag 9 richting Zevenhuizen rechtsaf naar de N219, aan het eind van de N219 ga je bij de rotonde rechts richting Zevenhuizen, Zuidplasweg. Je komt op een kruispunt en gaat links af, Noordelijke Dwarsweg, richting centrum van het dorp. Je gaat de Hotel Vos brug over en na ongeveer 50 meter naar links de Dorpsstraat in. Na weer 50 meter naar links het Fijanerf inrijden. Je vindt de praktijk links aan het eind van het erf.

Openbaar vervoer

Vanuit de richting Utrecht
Intercity naar station Rotterdam-Alexanderpolder (reistijd 29 minuten)
Vanaf station Alexanderpolder de metro (lijn B) naar Nesselande (reistijd 10 minuten)
vanaf Nesselande bus 175 richting P+R A12 / Waddinxveen (reistijd 8 minuten)
Uitstappen bij de halte Kratonlaan, u bent dan in de Dorpsstraat te Zevenhuizen. Vanaf de Dorpsstraat naar rechts het Fijanerf inlopen, de praktijk is aan het eind van het erf links.

Vanuit de richting Den Haag
Vanaf station Den Haag Centraal Interliner 382 richting Boskoop (reistijd 26 minuten)
Of: vanaf station Zoetermeer Interliner 382 richting Boskoop (reistijd 10 minuten)
Bij Halte P+R A12 / Waddinxveen overstappen op bus 175 richting Rotterdam (reistijd 9 minuten)
Uitstappen bij halte Burgemeester Klinkhamerweg te Zevenhuizen. U loopt de Burgemeester Klinkhamerweg uit en gaat richting centrum, de Hotel Vosbrug over en links de Dorpsstraat in. Na 50 meter links het Fijanerf in, de praktijk is aan het eind links.

Fiets

Op de NS-stations Rotterdam-Alexanderpolder en Zoetermeer zijn OV Fietsen beschikbaar. Fietstijd vanaf beide stations is ongeveer 25 minuten. In de metro van Rotterdam is het toegestaan fietsen mee te nemen (buiten de spits). Afstand van metrohalte Nesselande tot de praktijk: circa 3 km.

Je kunt ook zelf een fietsroute plannen met: routeplanner.fietsersbond.nl